WhatsApp_Image_2019-08-07_at_13.29.47_6d7b6.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul Viermi, sânge și miros de cadavru în putrefacție în Parcul Industrial Brazi. Bodyguardul marilor poluatori, Garda de Mediu, tace complice. FOTO-VIDEO, Prefectura Prahova anunță primele măsuri. Ciudat, ordinul prefectului prevede ca abia de luni, după vacanța de Sfânta Maria, comisia de control să verifice situația din teren. Astfel, cei vinovați vor avea la dispoziție patru zile să șteargă urmele poluării.

Comunicatul Prefecturii Prahova transmis redacției observatorulph.ro:

”Referitor la aspectele semnalate de dumneavoastră, va informam că a a fost emis ordinul de prefect Nr. 258/14.08.2019 prin care a fost constituita o comisie mixtă care va verifica, saptamana viitoare, situația în teren. Din această comisie fac parte reprezentanți ai următoarelor instituții: Direcția de sănătate publică Prahova, Garda de Mediu Prahova, DSVSA Prahova, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, Agenția pentru protectia mediului Prahova și Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg