Anchetă de amploare abia luni, în Parcul Industrial Brazi, după ce observatorulph.ro a publicat imagini șocante cu viermi și sânge scurgându-se pe drum

0
WhatsApp_Image_2019-08-07_at_13.29.47_6d7b6.jpeg

WhatsApp_Image_2019-08-07_at_13.29.47_6d7b6.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul Viermi, sânge și miros de cadavru în putrefacție în Parcul Industrial Brazi. Bodyguardul marilor poluatori, Garda de Mediu, tace complice. FOTO-VIDEO, Prefectura Prahova anunță primele măsuri. Ciudat, ordinul prefectului prevede ca abia de luni, după vacanța de Sfânta Maria, comisia de control să verifice situația din teren. Astfel, cei vinovați vor avea la dispoziție patru zile să șteargă urmele poluării.

Comunicatul Prefecturii Prahova transmis redacției observatorulph.ro:

”Referitor la aspectele semnalate de dumneavoastră, va informam că a a fost emis ordinul de prefect Nr. 258/14.08.2019 prin care a fost constituita o comisie mixtă care va verifica, saptamana viitoare, situația în teren. Din această comisie fac parte reprezentanți ai următoarelor instituții: Direcția de sănătate publică Prahova, Garda de Mediu Prahova, DSVSA Prahova, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, Agenția pentru protectia mediului Prahova și Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău