examen_69086.jpg
Una dinspre aspirantele la un post de titular la o catedră din Prahova a susținut, miercuri, examenul de Titularizare, o experiență care a epuizat-o, dar a lăsat-o și cu un gust amar. Femeia susține că a rămas șocată de modul lipsit de orice diplomație a unuia dintre membrii comisiei de examen care, deranjat de niște „semne“ de pe unele lucrări, le-ar anulat, iar la pachet ar venit și cu o serie de injurii.

Redăm mai jos scrisoarea integrală a cititoarei noastre

„Bună ziua! Azi (n.r. miercuri) a fost examenul de titularizare, un examen care te stoarce de toate energiile. Am fost la unul din centrele din Ploiești. A fost pentru prima dată când dau acest examen și m-am străduit să nu îmi rămână subiecte din programa de concurs pe care să nu le parcurg.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri am ajuns la limita puterilor, azi-noapte m-am trezit foarte des, m-a durut îngrozitor capul, iar în această dimineață am vomat. Cred că de la epuizare. Am participat și am semnat pentru instruire.

Am primit subiectele. Am scris, am scris... mâna durea tare. Cincisprezece pagini. Patru ore de scris continuu. Spre final, o colegă de sală a predat lucrarea. Scrisese destule pagini și semnase pentru ele. A venit apoi președintele comisiei, sau ce-o fi fost, a trecut cu privirea peste lucrarea colegei și constată că erau niște tăieturi, modificări pe care le-a considerat fără milă, «SEMNE». Furios, a exclamat: «Bă, astea-s tâmpite!...persoanele astea! Se anulează!»

O altă colegă mi-a confirmat că a tăiat fiecare pagină și a scris «ANULAT». Eu am refuzat să cred asta. Mi se părea banal. Aceste lucrări se corectează hai-hui, cine știe pe unde?! Mi-a venit rândul să predau cele cincisprezece pagini muncite patru ore. Doamnele au constatat că aveam și eu câteva «semne».

Mi-a venit în gând eticheta acelui bărbat, inspector, ce-o fi. «Sunt tâmpită!» Așa a zis omul ăla! Acum aștept cu amărăciune al doilea verdict. Îmi anulează munca? Pentru ce atâta epuizare? În ochii unora, la cel mai involuntar «semn», tot tâmpit ești”.

Primele rezultate ale Titularizării vor fi afișate pe 23 iulie. În Prahova, au fost scoase la concrus aproape 1500 de posturi, dar numai 162 dintre ele pe perioadă nedeterminată. La Titularizare au participat doar puțin peste 600 de candidați dintre cei 880 ale căror dosare fuseseră validate.

Foto cu caracter ilustrativ

examen_3da18.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg