Invitație la concert și teatru! Spectacolele săptămânii, organizate la Ploiești

0
teatru_46eb3.jpg

teatru_46eb3.jpg
O mare problemă pentru părinți în această perioadă este cum să le umple timpul copiilor lor. O ocupație bună, educativă și distractivă poate fi, spre exemplu, mersul la teatru. Dar și pentru cei mari, un relax cultural poate fi o sursă nemaipomenită de reîncărcare a bateriilor.

Pentru cei mici, Teatrul Ancuța din Ploiești prezintă spectacolul „Aventurile lui Cepelică“. Piesa este programată miercuri, 17 iulie, de la ora 18.00. Durata este de o oră și jumătate, iar protagonistele sunt Ana Maria Calița și Mirela Buhuș.

Pe lângă piesa de teatru, în care cei mici se vor întâlni cu alaiul legumelor, Iar Cepelică – puiul de ceapă – este un fel de încurcă și descurcă lume, copiii vor avea ocazia ca după spectacol să participe la un workshop dedicat mânuirii păpușilor.
Prețul unui bilet este de 20lei/persoana.

După distracția celor mici, și cei mari își pot lua, tot miercuri, porția lor de frumos la concertul în aer liber ARTLUNA, ce se va desfășura la Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario. Spectacolul, organizat de Teatrul „Toma Caragiu”, în parteneriat cu Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, începe la ora 21.30 și va fi susținut de Sorin Zlat – pian, Răzvan Cojanu – contrabass, Laurențiu Ștefan – tobe. Cei trei sunt cunoscuți și sub numele de Ploiești JAZZ Trio.

Biletele, în valoare de 10 lei, se găsesc la Agenția Teatrală, str. Mihail Kogălniceanu nr.1. Se pot face rezervări și telefonic, la 0244 522 774 sau 0721 367 631.

Foto cu caracter ilustrativ

teatru_c808d.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău