teatru_46eb3.jpg
O mare problemă pentru părinți în această perioadă este cum să le umple timpul copiilor lor. O ocupație bună, educativă și distractivă poate fi, spre exemplu, mersul la teatru. Dar și pentru cei mari, un relax cultural poate fi o sursă nemaipomenită de reîncărcare a bateriilor.

Pentru cei mici, Teatrul Ancuța din Ploiești prezintă spectacolul „Aventurile lui Cepelică“. Piesa este programată miercuri, 17 iulie, de la ora 18.00. Durata este de o oră și jumătate, iar protagonistele sunt Ana Maria Calița și Mirela Buhuș.

Pe lângă piesa de teatru, în care cei mici se vor întâlni cu alaiul legumelor, Iar Cepelică – puiul de ceapă – este un fel de încurcă și descurcă lume, copiii vor avea ocazia ca după spectacol să participe la un workshop dedicat mânuirii păpușilor.
Prețul unui bilet este de 20lei/persoana.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După distracția celor mici, și cei mari își pot lua, tot miercuri, porția lor de frumos la concertul în aer liber ARTLUNA, ce se va desfășura la Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario. Spectacolul, organizat de Teatrul „Toma Caragiu”, în parteneriat cu Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, începe la ora 21.30 și va fi susținut de Sorin Zlat – pian, Răzvan Cojanu – contrabass, Laurențiu Ștefan – tobe. Cei trei sunt cunoscuți și sub numele de Ploiești JAZZ Trio.

Biletele, în valoare de 10 lei, se găsesc la Agenția Teatrală, str. Mihail Kogălniceanu nr.1. Se pot face rezervări și telefonic, la 0244 522 774 sau 0721 367 631.

Foto cu caracter ilustrativ

teatru_c808d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg