WhatsApp_Image_2019-07-12_at_13.31.26_c58d9.jpeg
După ce unii aleși locali s-au pozat și au anunțat cu surle și trâmbițe că se apucă de curățenie în oraș, localnicii din Bariera București și-au frecat mâinile de bucurie în speranța că, în sfârșit, vor scăpa de focarele de infecție care s-au creat în zonă. Dar de mai bine de o săptămână, ele zac „distinse“ și neatinse nici de Rosal, nici de „harnicii“ de la Primărie.

Locatarii din blocurile 7 și 8 din Bariera București sunt disperați de munții de gunoaie și mirosurile insuportabile degajate de aceste resturi. Pentru că în ghena din incinta imobilelor nu mai e pic de spațiu pentru colectarea altor resturi, oamenii au scos pe trotuare și chiar în stradă containerele în speranța că poate-poate va veni și ziua în care gunoierii își vor aminti să treacă și pe acolo.

„Sunăm în fiecare zi să vină să ridice gunoiul și de fiecare dată ne promit că ajung în zonă. Poate că vin în plimbare, însă containerele sunt neatinse și, pe zi ce trece, bineînțeles că se adună noi și noi resturi menajere. Suntem sute de familii în zonă, facturile nu întârzie să vină. Așa ceva nu țin minte să se mai fi întâmplat decând locuiesc aici“, ne-a declarat una dintre locatarele blocului 8B din Bariera București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oamenii sunt speriați că din cauza deșeurilor se vor trezi cu o invazie de șoareci și șobolani .
Cât despre aerisirea caselor…, dacă nu sunt „gazați“ de noxele de la rafinării, atunci trebuie să suporte mirosurile pestilențiale degajate de aceste gunoaie.

După ce au văzut cum unii aleși, printre care și viceprimarul Cristian Ganea, și-au exprimat hotărârea de a face curățenie în oraș, postând anunțul pe Facebook, oamenii le promit că le vor face ei reclamă pe rețelele de socializare. Săptămânal, ori de câte ori îi așteaptă să le curețe zona

CITIȚI și La Ploiești, PSD face „ordine“

Foto:

WhatsApp_Image_2019-07-12_at_13.31.26_1_f21c0.jpeg

WhatsApp_Image_2019-07-12_at_13.31.26_908b7.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg