DSC02932_26f72.jpg

Humana People to People este o rețea de 30 de organizații membre cu sediul în Europa, SUA, Africa, Asia și America Latină. În aceste zone sunt implementate proiecte de dezvoltare socială, economică și comunitară, iar obiectivul principal este lupta împotriva sărăciei. Humana People to People a fost fondată în Danemarca în 1977.

Conceptul internațional Humana People to People împreună cu Federația Asociațiilor oferă sprijin anual pentru mai mult de 15 milioane de persoane din Africa de Sud, India și America Latină.

Humana are programe de voluntariat care implică dezvoltarea educației, serviciilor medicale, agriculturii și comunităților. Ideea demersurilor Humana People to People este de a colecta, sorta și vinde bunuri second-hand. Scopul este de a utiliza profitul din vânzarea de haine donate în sprijinirea oamenilor care au cea mai mare nevoie de ajutor și susținere, prin investiții în proiecte umanitare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DSC02932_26f72.jpg

În Europa, Humana colectează îmbrăcăminte second-hand din 13 țări, cu peste 30.000 de containere. În 2018, în Europa și SUA au fost colectate 136.000 de tone de haine. Hainele sunt colectate și trimise la centrele de sortare, de unde cele mai bune articole sunt distribuite magazinelor, pentru a fi vândute.

Afis_Info_mediu_flux_haine_Page_7_707cc.jpg

Cele 30 de organizații membre oferă posibilitatea a noi locuri de muncă. În acest moment sunt mai mult de 15.000 de persoane angajate în programe și activități de strângere de fonduri, la nivel mondial.

Child Aid este un exemplu de proiect Humana People to People pentru dezvoltarea comunitară integrată. Sprijină copiii, părinții și întreaga comunitate să colaboreze pentru îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copii.

Federația a înființat Fundația Humana People to People, unde Humana România este un donator constant din anul 2006. Puteți găsi mai multe detalii despre Humana People to People și vă puteți implica vizitând site-ul www.humana.org.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg