image003_87737.jpgȘcoala de Meserii Concordia vine în întâmpinarea tinerilor care au părăsit sistemul de protecție socială sau care provin din familii defavorizate. Aceștia se pot înscrie până pe 30 iulie 2019 la unul dintre cursurile gratuite de formare profesională pentru meseriile de bucătar, brutar, ospătar, tâmplar sau lucrător în cultura plantelor.

Tinerii se pot înscrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și, pentru detalii, aceștia pot contacta coordonatorul de proiect la numărul de telefon 0731 680620.

Tinerii trebuie să aibă minimum opt clase absolvite și vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani pentru calificările de brutar, ospătar, bucătar sau între 18 și 30 de ani pentru calificările de tâmplar și lucrător în cultura plantelor. Durata cursurilor este de zece luni.

Tinerii au masa de prânz asigurată și pot beneficia de cazare, în limita locurilor disponibile. Admiterea se face pe baza unui interviu și a unor teste de evaluare a cunoștințelor.

Școala de Meserii CONCORDIA, din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA, oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor proveniți din medii dezavantajate la educație și formare profesională de calitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cursurile organizate de Școala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică și 25% teorie. Pe lângă cursurile de calificare, tinerii beneficiază de cursuri de dezvoltare personală, limba engleză, matematică aplicată și educație civică, astfel încât să devină mai buni în meseria în care se formează, dar și pentru a face față mai bine provocărilor din viața de zi cu zi.

La finalizarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări și în Uniunea Europeană. După finalizarea cursurilor, prin Serviciul de Consiliere Vocațională, tinerii sunt sprijiniți în găsirea unui loc de muncă.

Pentru mai multe informații despre înscriere, accesați https://www.concordia.org.ro/scoala/cum-te-inscrii/

Foto:

image003_3c627.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg