image003_87737.jpgȘcoala de Meserii Concordia vine în întâmpinarea tinerilor care au părăsit sistemul de protecție socială sau care provin din familii defavorizate. Aceștia se pot înscrie până pe 30 iulie 2019 la unul dintre cursurile gratuite de formare profesională pentru meseriile de bucătar, brutar, ospătar, tâmplar sau lucrător în cultura plantelor.

Tinerii se pot înscrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și, pentru detalii, aceștia pot contacta coordonatorul de proiect la numărul de telefon 0731 680620.

Tinerii trebuie să aibă minimum opt clase absolvite și vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani pentru calificările de brutar, ospătar, bucătar sau între 18 și 30 de ani pentru calificările de tâmplar și lucrător în cultura plantelor. Durata cursurilor este de zece luni.

Tinerii au masa de prânz asigurată și pot beneficia de cazare, în limita locurilor disponibile. Admiterea se face pe baza unui interviu și a unor teste de evaluare a cunoștințelor.

Școala de Meserii CONCORDIA, din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA, oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor proveniți din medii dezavantajate la educație și formare profesională de calitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cursurile organizate de Școala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică și 25% teorie. Pe lângă cursurile de calificare, tinerii beneficiază de cursuri de dezvoltare personală, limba engleză, matematică aplicată și educație civică, astfel încât să devină mai buni în meseria în care se formează, dar și pentru a face față mai bine provocărilor din viața de zi cu zi.

La finalizarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări și în Uniunea Europeană. După finalizarea cursurilor, prin Serviciul de Consiliere Vocațională, tinerii sunt sprijiniți în găsirea unui loc de muncă.

Pentru mai multe informații despre înscriere, accesați https://www.concordia.org.ro/scoala/cum-te-inscrii/

Foto:

image003_3c627.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg