saltea_e90ab.jpg
Ploieștenii de la blocurile din spatele magazinului Mega Image de pe strada Domnișori asistă de câteva zile un „peisaj“ straniu și deranjant. Pe lângă mormanele de gunoi pe care angajații Rosal le „ocolesc“ de vreo două săptămâni, oamenii s-au trezit cu… noi vecini.

UPDATE 02.07.2019

La mai bine de la o săptămână după prezentarea situației de pe Domnișori, în care povesteam cum doi oameni ai străzii și-au încropit o „casă“ lângă ghene, scotocind prin pubelele pline, spre disperarea locatarilor din zonă, Poliția Locală Ploiești a venit cu următoarele precizări:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Poliția Locală Ploiești, prin adresa nr. 362/04.07.2019, comunică faptul că, urmare a sesizării, polițiștii locali s-au deplasat în zona la care se face referire în articol, identificând două persoane, soț și soție, cu domiciliul în municipiul Ploiești, care au recunoscut faptul că, din cauza situației materiale, frecventează zona în vederea colectării resturilor alimentare provenite din deșeurile depozitate pe platforma special amenajată, fără a rămâne, însă, și pe timpul nopții. Aceștia au fost avertizați de către polițiștii locali astfel încât, în perioada 29-30 iunie 2019, timp în care zona a fost monitorizată, ei nu au mai revenit să colecteze resturi alimentare“.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat și o femeie s-au aciuat în apropierea ghenelor în care răscolesc zilnic. Ca să nu mai bată drumul în fiecare zi, cei doi și-au făcut și culcușul acolo.

Dorm pe o saltea, sub cerul liber, caută prin sacii de gunoi, își fac nevoile între containere fără a se sfii că sunt văzuți de zeci de persoane, după cum ne-a mărturisit una dintre persoanele din zonă.

Cât despre mirosul degajat de gunoiul neridicat, acesta este imposibil de suportat, mai ales în aceste zile cu temperaturi de peste 30 de grade.

Oamenii se văd nevoiți să stea în permanență cu geamurile închise, dar și cu ochii pe cei doi „vecini“ ca nu cumva să atenteze la bunurile de prin mașinile lor.

Au sperat că vor pleca de acolo de bunăvoie, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat sunt hotărâți să sesizeze și autoritățile locale. O pot face la orice oră, la Dispeceratul Poliției Locale Ploiești -tel. 0244/954.

Foto: cititor www.observatorulph.ro

saltea_1_c826b.jpg

saltea_1798a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg