Percheziții în Prahova la o bandă de hoți din tiruri. Șoferii furau bunuri în timpul curselor. UPDATE

0
tiruri-politie-noaptea-razie-1_f2c5b.jpg

tiruri-politie-noaptea-razie-1_f2c5b.jpg

La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. 5 mandate de aducere vor fi puse in executare.

UPDATE Printre lanțurile de magazine prejudiciate se numără Profi și Lidl.

Comunicatul IJP Prahova:

În ziua de 13 iunie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul inspectoratului efectuează 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și la imobilele unde există informații că s-ar afla bunuri, obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu activitatea infracțională. Descinderile au loc în județul Prahova, pe raza Municipiului Câmpina și în comunele Drajna, Gherghița, Aluniș și Berceni.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie a.c., persoanele bănuite, în calitate de conducători auto la diferite societăți comerciale, au efectuat transport de mărfuri, sustrăgând anumite cantități din marfa transportată. De asemenea, au rezultat indicii că bunurile sustrase erau ulterior valorificate în mod direct sau cu ajutorul altor persoane.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 40.000 de lei. 5 persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audiere.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău