Pericol pentru sănătatea publică în centrul Ploieștiului. Scrisoarea cititorului

0
IMG_20190605_090912_f6171.jpg

IMG_20190605_090912_f6171.jpg

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini cu mizeria de la ghenele din spatele blocurilor aflate în centrul civic al Ploieștiului, reclamând pericolul pe care acestea îl generează pentru sănătatea celor câteva sute de ploieșteni care locuiesc aici.

”Doresc să vă aduc în atenţie o situaţie existentă în centrul Ploieștiului, în speranţa că o veţi considera destul de importantă pentru a fi publicată. 

Este vorba despre munţi de deşeuri existenţi aproape perpetuu în curtea interioară a blocului B Est din Piaţa Victoriei, Nr. 5., în zona ultracentrală.

Menţionez că este o problemă existentă de ani de zile. Serviciile de salubritate vin din când în când şi curăţa zona, dar niciodată adecvat, iar situaţia aceasta se repetă odată la câteva zile.

Din pozele pe care le-am inclus se pot vedea în spate nişte cuşti pentru ghene… goale. Din câte telefoane am dat, nimeni nu pare interesat de soluţionarea problemei. 

O mare parte a gunoaielor sunt generate şi de către restaurantele care activează în zonă, majoritatea neavând contracte de salubrizare adecvate volumului de deşeuri generate de acestea. 

Dacă apuc să fac şi pe întuneric o poză, o să vedeţi şi numărul consistent de rozătoare care escaladează nestingheriţi deşeurile 🙂  

O altă precizare – după cum se vede din poze, fix deasupra zonei cu pricina locuiesc oameni.”, susține ploieșteanul care ne-a trimis imaginile. 

Citește și: ”Coktail” urban mizerabil în cartierul 9 Mai: junglă și gunoaie. FOTO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău