Cum explică SGU Ploiești haosul din parcarea etajată de pe Cuza Vodă. Pățania unei șoferițe cu bebeluș

0
WhatsApp_Image_2019-06-12_at_11.24.59_1_e7a7e.jpeg

WhatsApp_Image_2019-06-12_at_11.24.59_1_e7a7e.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul „Evaziune fiscală în parcarea Primăriei Ploiești de pe strada A. I. Cuza. Cum arată un ”bon” eliberat de angajații SGU”, la solicitarea redacției noastre, reprezentanții societății au transmis următorul punct de vedere:

”-bariera automată a parcării supraterane din str. Cuza Vodă, administrată de societatea noastră, a fost sever deteriorată în urma unui incident auto. În prezent, este necesară derularea procedurii de achiziție pentru servicii de mentenanță, fiind, de asemenea, în curs de finalizare procedura de încasare a asigurării pentru astfel de incidente (dosar de daună);

-în ceea ce privește sesizarea cititorului dvs., având în vedere faptul că acesta afirmă că nu i s-a eliberat bonul fiscal de mai multe ori, considerăm că ar fi fost ideal ca, înainte de remiterea e-mailului către redacția dvs., să sesizeze, în scris, SGU Ploiești SRL.

Pe cale de consecință, pentru a putea analiza și soluționa această situație, este necesar ca posesorul autovehiculului să ni se adreseze în scris, precizând zilele și intervalul orar la care au survenit aceste aspecte, în scopul de a putea identifica angajații care și-au desfășurat activitatea în zilele respective și a lua măsurile corespunzătoare.

În același timp, precizăm că, intervalul de timp notat pe biletul înmânat conducătorilor auto este utilizat în scopul de a remite bonul fiscal, reprezentând costul staționării în parcarea respectivă.

Totodată, menționăm faptul că, în urma anchetei interne, derulată de conducerea societății, a fost verificată rola martor, concluziile fiind acelea că au fost eliberate bonuri fiscale la intervale de timp scurte(2-3 minute), excluzând astfel posibilitatea unei evaziuni fiscale”.

Noi reclamații

În ciuda asigurărilor date de conducerea SGU, cititorii observatorulph.ro continuă să sesizeze neregulile din această parcare. Este și cazul unei șoferițe, care transporta un bebeluș.

”E dezastru la parcarea de pe Cuza Vodă. Parcometrul nu merge, liftul nu merge, fiind nevoită să cobor și să urc cu căruțul cu bebelușul  meu mai multe etaje și nici nu se acceptă plata cu cardul. Am depus și plângere la OPC”.

WhatsApp_Image_2019-06-12_at_11.24.58_491d1.jpeg

WhatsApp_Image_2019-06-12_at_11.24.59_ecac3.jpeg

WhatsApp_Image_2019-06-12_at_11.24.59_1_e7a7e.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău