fbpx

daria_6bb12.jpgLa nici zece ani, Daria are deja o mulțime de cunoștințe despre lumea medicală. Nu pentru că și-a dorit, ci din cauza diagnosticului pe care l-a primit încă din primele luni de viață: paralizie cerebrală – parapareză spastică. După lungi ședințe de recuperare, fetița din Drăgănești a făcut o serie de progrese, însă pentru recuperare are nevoie de o operație în Statele Unite, care costă 50.000 de dolari.

Părinții Dariei, care luptă cot la cot cu micuța lor, nu dispun de acești bani. Au căutat soluții pentru fiica lor și au ajuns la dr.Park, pe data de 2 noiembrie, la București.

Medicul din America le-a oferit asigurări că fetița va putea fi un om independent în totalitate dacă va scăpa de spasticitate, lucru posibil printr-o intervenție pe care o poate face în Statele Unite ale Americii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Povestea integrală a micuței care s-a născut prematur, dar care este o luptătoare, o găsiți pe: Daria, fetița din Drăgănești, care visează la o copilărie normală și la o carieră în lumea artistică

Pentru strângerea fondurilor necesare, artista și profesoara de canto Raluca Oneanu, mamă la rândul său, organizează un concert caritabil pentru eleva sa din Drăgănești. Spectacolul care va aduce în fața publicului muzică din genuri diverse, numere de dans, de gimnastică ritmică etc., va avea loc pe 13 iunie, la Sala Europa din Palatul Administrativ, începând cu ora 17.00.

Donațiile adunate aici vor fi un pas important pe cate Daria îl va putea face în împlinirea visului ei: cel de a merge normal, de a fi un copil care să alerge, să se bucure de ceea ce oferă această vârstă frumoasă.

FOTO

daria_7845b.jpg

spectacol_c4c3c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg