Concert caritabil pentru micuța Daria, care-și dorește să devină artistă! Șansa să-și revină complet o costă 50.000 de dolari

0
daria_6bb12.jpg

daria_6bb12.jpgLa nici zece ani, Daria are deja o mulțime de cunoștințe despre lumea medicală. Nu pentru că și-a dorit, ci din cauza diagnosticului pe care l-a primit încă din primele luni de viață: paralizie cerebrală – parapareză spastică. După lungi ședințe de recuperare, fetița din Drăgănești a făcut o serie de progrese, însă pentru recuperare are nevoie de o operație în Statele Unite, care costă 50.000 de dolari.

Părinții Dariei, care luptă cot la cot cu micuța lor, nu dispun de acești bani. Au căutat soluții pentru fiica lor și au ajuns la dr.Park, pe data de 2 noiembrie, la București.

Medicul din America le-a oferit asigurări că fetița va putea fi un om independent în totalitate dacă va scăpa de spasticitate, lucru posibil printr-o intervenție pe care o poate face în Statele Unite ale Americii.

Povestea integrală a micuței care s-a născut prematur, dar care este o luptătoare, o găsiți pe: Daria, fetița din Drăgănești, care visează la o copilărie normală și la o carieră în lumea artistică

Pentru strângerea fondurilor necesare, artista și profesoara de canto Raluca Oneanu, mamă la rândul său, organizează un concert caritabil pentru eleva sa din Drăgănești. Spectacolul care va aduce în fața publicului muzică din genuri diverse, numere de dans, de gimnastică ritmică etc., va avea loc pe 13 iunie, la Sala Europa din Palatul Administrativ, începând cu ora 17.00.

Donațiile adunate aici vor fi un pas important pe cate Daria îl va putea face în împlinirea visului ei: cel de a merge normal, de a fi un copil care să alerge, să se bucure de ceea ce oferă această vârstă frumoasă.

FOTO

daria_7845b.jpg

spectacol_c4c3c.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău