dgaspc-prahova_5f0a7_bb58d.jpg

Cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A COPIILOR VICTIME ALE AGRESIUNII, marcată în fiecare an la data de 4 iunie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, organizează o expoziție cu desene, picturi și obiecte realizate de copiii și tinerii din centrele de plasament aflate în subordinea instituției (Complexul de Servicii Comunitare ”Rază de soare” Băicoi, Complexul de Servicii Comunitare Sinaia, Centrul Rezidențial de Tip Familial Secăria, Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Filofteia” Câmpina, Centrul Rezidențial de Tip Familial Brebu și Centrul de Plasament Plopeni).

Evenimentul care își propune sensibilizarea opiniei publice cu privire la acest fenomen și sublinierea importanței acestei zile prin prisma conștientizării responsabilității pe care o avem cu toții în asigurarea protecției copiilor, va avea loc în data de 04.06.2019, începând cu ora 10.00, la Sala Coloanelor a Centrului Județean de Cultură Prahova (Palatul Culturii) și în data de 06.06.2019, la Școala Gimnazială ”Profesor Nicolae Simache” Ploiești.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg