fbpx

jandarmi_e7c8d.jpgJandarmii prahoveni vin în sprijinul persoanelor greu încercate de natura dezlănțuită. La sediul instituției, de pe strada Gh.Grigore Cantacuzino, nr.257, vor organiza un punct de strângere a donațiilor.

„Vă informăm că am constituit la sediul nostru de pe strada Gh.Grigore Cantacuzino,nr.257( vis-a -vis de liceul,, Toma Socolescu") încă din această seară, un punct de primire al ajutoarelor și așteptăm pe oricine dorește să se implice în această acțiune să vină să doneze alimente neperisabile, îmbrăcăminte și încălțăminte, pături, dar și materiale de construcție.

Totodată, jandarmii din I.J.J Prahova s-au mobilizat pentru strângerea de sume bănești pentru achiziționarea de alimente și articole de îmbrăcăminte.
Vom transporta toate bunurile donate/ achiziționate, luni, 03.06.2019, începând cu orele 09.00 în zonele calamitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Date de contact: dispecerat I.J.J PRAHOVA tel: 0244/406 405 tel.mobil 0745.104.584”, se arată în comunicatul transmis de către Jandarmeria Prahova.

Foto: IJJ Prahova

jandarmi_097d9.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg