Ziua mondială fără tutun, sărbătorită de elevi la Ploiești. FOTO

0
WhatsApp_Image_2019-05-31_at_12.06.49_1_5ddb8.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-31_at_12.06.49_1_5ddb8.jpeg

,, 31 mai ” este ziua mondială fără tutun. Cu această ocazie, DeMolay Ploiești în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog au susținut campanii de informare, sensibilizare și conștientizare în mediul școlar pentru a sublinia riscurile pentru sănătatea asociate consumului de tutun și pentru a promova politicile sociale de reducere a consumului .

Acțiunea a început la C.N. Ion Luca Caragiale Ploiești unde au participat trei clase de gimnaziu. Următoarea școală la care au fost tinerii DeMolay a fost C.N. Carmen Sylva Ploiesti unde au venit elevii de liceu.  Ultima școală la care unde s-au prezentat riscurile consumului de tutun a fost C.N. Mihai Viteazul Ploiești unde au fost prezente trei clase.

Activitatea s-a încheiat cu conferința de presă din sala de lectură ,, Nichita Stănescu ” de la Palatul Culturii. La această conferință au participat reprezentanți ai DSR Prahova , ai Jandarmeriei , ai ANP Prahova , ai prefecturii Prahova și ai IJP Prahova .

Medicul Cristina Podea de la DSP Prahova alături de Mihai Postelnicu de la Agenția Națională Antidrog au prezentat riscurile consumării de țigări atât normale cât și cele electronice .

Galerie FOTO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău