copii_bolnavi_ee90d.JPGNoi alergăm de plăcere, pentru condiția fizică, în timp ce ei aleargă după o speranță! Cea la viață! Este vorba despre trei adolescenți ploieșteni pentru care fiecare zi este o luptă. Mihai, Ioana și Cristina sunt diagnosticați cu boli grave, unele care, pe lângă durere, au venit și cu niște costuri enorme.

Mihai are 15 ani și a fost diagnosticat cu cancer la ficat, Cristina a împlinit 18 ani și se luptă cu o tumoare la maxilar, în timp ce Ioana Irimia (19 ani) are o boală rară, Miastenia Gravis.

Până anul acesta, cei trei nu s-au cunoscut! Durerea și spaima că orice zi poate fi ultima, faptul că ziua de 1 Iunie ar putea lăsa trei perechi de părinți fără bucuria de a sărbători ziua copilului lor, dorința de a învinge un diagnostic crunt sunt, din nefericire, trăirile comune care i-au adus, într-un fel sau altul, pe cei trei în aceeași „barcă“. Una din care, momentan, nu zăresc un țărm, una în care cu fiecare zi ce trece se simt, poate, mai extenuați. Dar, chiar și cu ultimele lor forțe, continuă să vâslească în speranța că ziua de mâine va veni cu vești bune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Momentan, veștile despre acești tineri nu sunt dintre cele mai bune.
Mihai se află în stare critică la un spital din Napoli, Cristina a fost internată la Cluj, unde pe 4 iunie va fi supusă unei intervenții chirurgicale dificile pentru îndepărtarea tumorei. În cazul Ioanei, boala rară atacă zilnic, având nevoie de tratamentul foarte costisitor pentru a o ține cât de cât sub control.

Pentru ei, un grup de tineri cu suflet mare au organizat evenimentul caritabil „Run for Healing“, programat pe 2 iunie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor din Ploiești.

CITIȚI despre POVEȘTILE UNOR COPII GREU ÎNCERCAȚI

„Ce trebuie să știi despre eveniment?
1. Este aprobat de SGU, Primărie și Poliție
2. Tricou cu evenimentul și apa sunt incluse
3. Biletul costă minimum 35 RON
4. Toți banii vor fi redirecționati către cei trei copii
5. Pentru cine alergi? Mihai Anghelescu: tumoră la ficat( stare critică la spitalul din Napoli); Ioana Irimia( Miastenia Gravis); Cristina Dumitru( cancer la osul maxilar)

6. Cât alergi? Trei ture de lac (maraton simbolic) cu pauză între, așadar, avem timp să facem poze( fotograf prezent la eveniment), să socializăm etc.
7. La cât se termina? In contract dispunem de spațiu în format legal până la orele 17:30
8. Nu poți participa? Ei bine, poți dona sau le poți spune prietenilor despre eveniment, astfel să participe și ei sau să doneze. Fiecare bănuț contează.
9. Tu ai puterea să faci bine!”, este mesajul Denisei Dinu, organizator al acestui eveniment.

Cine nu poate ajunge la eveniment, poate dona pentru cei trei:

TITULAR DE CONT( RON ȘI EURO): DINU EMANUELA DENISA
CONT RON: 
RO23BRDE300SV71047043000

CONT EURO: 
RO63BRDE300SV71047213000

Detalii pot fi găsite și pe Facebook: Run for healing, și Instagram @runforhealing

Sursa foto: facebook Run for Healing

copii_bolnavi_534ce.JPG

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg