WhatsApp_Image_2019-05-26_at_15.01.31_ae58f_d9e4e.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Un ploieștean misterios îngrijește mormintele uitate de rudele morților. FOTO”, un cititor l-a recunoscut în persoana mediculul Dincă, tatăl unui alt doctor cunoscut din spitalul CFR Ploiești, Emil Dincă.

”Mergând la Cimitirul Bolovani pentru a face curățenie la mormintele părinților am zărit un domn de aproximativ 68 ani, în haine de lucru, care pur și simplu curăța mai multe morminte neîngrijite. Nu a vrut să vorbească prea mult despre el, doar că este medic pensionar și că și-a îngropat aici soția, în noiembrie anul trecut”, ne-a transmis o cititoare.

După ce a citit articolul respectiv, un alt cititor l-a recunoscut pe ploieștean. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Este Dl. Doctor Dincă, un mare profesionist și un om cu un caracter deosebit! Același lucru il face zilnic și in jurul blocului, de la cea mai mică hârtiuță pana la pet-URI, etc... Ar trebui urmat exemplul dacă mai dorim ceva mai mult de la noi, ca și nație, sau...sa ne gândim întotdeauna când aruncam ceva pe jos!” a fost mesajul cititorului care l-a recunoscut pe ploieșteanul cu un spirit civic admirabil.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg