Explicația Primăriei Ploiești pentru noroiul din cartiere Râfov și Mitică Apostol

0
WhatsApp_Image_2019-05-19_at_10.15.08_1_6a528_14c8d.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-19_at_10.15.08_1_6a528_14c8d.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Două cartiere din Ploiești, îngropate în noroi, Primăria Ploiești a transmis următorul punct de vedere:

  • Lucrările de realizare a rețelei de canalizare pentru străzile din cartierele Mitică Apostol și Râfov, la care se face referire în articolul apărut în publicația dumneavoastră, nu au fost, încă, finalizate. Municipiul Ploiești are în derulare contractele subsecvente: ”Extindere rețele subterane în municipiul Ploiești”- cartierele Râfov și Mitică Apostol, încheiate cu Asocierea S.C. Alpenside SRL – S.C.Straco Grup SRL – S.C.Marconstruct Impex SRL.
  • În vederea remedierii situației existente, agravată și de cantitățile mari de precipitații, care au depășit mediile statistice, atât ca durată cât și ca intensitate și, totodată, în vederea  înlăturării disconfortului cetățenilor, vă aducem la cunoștință că au fost făcute verificări de către reprezentanții Direcției Tehnic-Investiții și de către diriginții de șantier, iar constructorul a executat remedierile solicitate, de refacere a umpluturii cu balast pe traseul săpăturilor realizate.
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău