WhatsApp_Image_2019-05-21_at_09.05.10_7c7e8.jpeg

Două mașini au fost avariate la Ploiești din cauza copacilor smulși de vijelie, iar traficul rutier din mai multe localități a fost restricționat.

Comunicatul ISU Prahova:

Furtuna de aseară a afectat puternic municipiul Ploiești, unde s-au înregistrat pagube ca urmare a prăbușirii unor arbori peste două autoturisme.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un echipaj de pompieri s-a deplasat pe strada Cibinului, pentru a îndepărta o grindă din beton care amenința să se prăbușească peste trecători. Un alt copac a căzut pe fațada unui bloc la nivelul etajelor 2 și 3 de pe strada Soldat Erou Arhip Nicolae. Pe strada Veronica Micle, militarii au intervenit pentru a îndepărta o bucată de tablă. Și pe Aleea Școlii pompierii au acționat pentru a îndepărta izolația din polistiren de la un bloc.

Pompierii au acționat și în Valea Călugărească pentru a îndepărta un copac care s-a prăbușit pe partea carosabilă.

În localitatea Mizil, pe str. Mihail Kogălniceanu, un copac a rupt firele unui stâlp de alimentare cu energie electrică, provocând un incendiu la acoperișul unei locuințe.

Probleme au fost și pe străzile Lt. Radu Nicolae, Mihai Bravu și Democrației din cauza a trei copaci căzuți pe partea carosabilă.

Un alt copac a căzut pe DN1B, km 47, la limita cu județul Prahova iar pe DJ 100 C, între Fulga-Mizil, drumul a fost blocat de 2 stâlpi din beton care s-au prăbușit pe carosabil.

Pe DN1D, în satul Bărăitaru din comuna Drăgănești, un echipaj de pompieri a acționat pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

Toți copaci au fost doborâți din cauza vântului puternic, aceștia blocând parțial sau total circulația. Cu ajutorul drujbelor, militarii au acționat pentru îndepărtarea lor.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg