sprijin-padure-apia_84b66.jpg

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat că s-a prelungit termenul pentru sesiunile de depunere a Cererilor de sprijin/ plată pentru accesarea unor scheme de ajutor de stat pentru realizarea de suprafețe cu pădure, dar și pentru conservarea pădurilor. 

Cererile pot fi depuse până la data de 14 iunie 2019, inclusiv, fără aplicarea de penalități, Măsura se aplică în cazul sprijinului acordat de stat pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite, dar și pentru servicii de silvomediu, servicii climatice și de conservarea pădurilor.

Anunțurile de prelungire a sesiunilor de depunere sunt publicate pe site-ul instituției www.apia.org.ro. Cererile de sprijin/ plată trebuie să îndeplinească condițiile de eligibilitate și criteriile specifice detaliate în Ghidurile Solicitantului, potrivit APIA Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Beneficiarii pot depune cereri de plată, respectiv formulare de modificare a cererilor de plată, până la data de 9 iulie 2019 inclusiv, cu aplicarea unei reduceri de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă, cererea de plată, respectiv formularul de modificare a cererii de plată, ar fi fost depus până la data de 14 iunie 2019 inclusiv.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg