rosal-grup-4_58230.jpg

Surse din Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploiești dau ca sigură rezilierea contractului de curățenie căi publice semnat între Primăria Ploiești și compania Rosal, imediat după 26 mai, data alegerilor europarlamentare.

Conform acelorași surse, procedura de reziliere ar fi început în urmă cu aproape două luni, în acest moment fiind aproape de finalizare, inițiativa aparâinându-i primarului Adrian Dobre.

Nemulțumit de modul în care Rosal se achită de obligațiile contractuale atât pe contractul privind ridicarea gunoiului de la populație gestionat de Consiliul Județean, cât și pe cel de curățenie căi publice încheiat cu primăria, primarul Dobre a a solicitat RASP un raport detaliat asupra modului în care operatorul de salubritate se achită de sarcinile contractuale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Raportul, care ar urma să fie gata la finalul săptămânii, ar conține suficiente argumente pentru rezilierea contractului.

În timp ce conducerea Rosal a refuzat să comenteze situația, primarul Adrian Dobre ne-a declarat: ”Aștept raportul celor de la RASP pentru a vedea daca cei de la Rosal au respectat contractul. Până în acest moment nu am luat o decizie”.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg