VIDEO: Cum reacționează ploieștenii când văd pe cineva scăpând o bancnotă de 100 de lei? Experiment social dureros

0
ebe1eea1-47df-4228-86a7-e8fc1a6a3a42_268ef.jpg

ebe1eea1-47df-4228-86a7-e8fc1a6a3a42_268ef.jpg

Ciprian Dafinescu este un tânăr prahovean care a reușit să stârnească controverse, publicând diverse experimente sociale filmate cu camera ascunsă. De această dată i-a reușit.

L-am prezentat pe prahoveanul în cauză simulând un scandal în trafic, apoi dezbrăcându-se și urcându-se pe capota BMW-ului personal. Experimentul de atunci a stârnit polemici, mulți neînțelegând dacă a vrut să arate cât de ignoranți suntem sau a vrut să iasă în evidență. E posibil să fi fost câte puțin din fiecare. Detalii AICI.

De această dată, Ciprian Dafinescu a făcut public un experiment, pe canalul său de youtube, filmând cu camera ascunsă reacțiile trecătorilor, după ce o bancnotă de 100 de lei este ”scăpată” din buzunar.

Deși trist, dureros, de acestă dată experimentul lui Dafinescu merită felicitări. 

Facem mențiunea că editarea video îi aparține, iar unele dintre personajele care apar în filmare este posibil să fie de bună credință și să nu fi observat de unde picaseră banii. Alții însă…

Este de așteptat o continuare a experimentului, în care Ciprian Dafinescu să prezinte și reacțiile celor care au luat banii, apoi au aflat că au fost filmați.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău