fbpx

baschet_3aeff.jpg
Vești bune pentru elevii și părinții acestora care merg pe varianta educației prin sport! Școala „Grigore Moisil” face înscrieri pentru anul școlar 2019-2020, în clasa a V-a, cu profil baschet-înot-tenis! Disponibile sunt însă numai 25 de locuri.

Clasa cu profil sportiv „mozaic”, înființată la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Ploiești, este unică în învățământul prahovean. Acest program le oferă elevilor posibilitatea dezvoltării abilităților sportive într-un mediu organizat și sprijină viitorii performeri cu un nou modul de pregătire fizică derulat săptămânal și susținut de sportivi consacrați la nivel național și internațional.

Înscrierile pentru această clasă se desfășoară între 3-11 iunie, iar probele de selecție sunt programate pe 19 iunie, între orele 9.00-12.00.
Elevii vor susține o serie de probe, în funcție de sportul pentru care optează.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Probe baschet – complex tehnic, alergare de viteză (30m), săritură în lungime de pe loc. Testările vor avea loc la Sala de sport a Școlii „Grigore Moisil“
Probă înot – 4x50 mixt, susținută la Bazinul Vega.
Probe tenis – alergare de viteză (30 m), evantai, compas, săritură, elasticitate, forță braț, abdomene, flotări, agilitate, alergare de rezistență (600m). Acestea vor fi susținute la sediul Clubului de Tenis S&F din Găgeni, comuna Păulești, Aleea Academiei, nr.484.

Cei interesați pot obține informații atât de la secretariatul Școlii „Grigore Moisil“ din Ploiești, cât și la tel/fax 0244.567.036

Sursa foto: facebook Club Sportiv Sevlar

baschet_9964c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg