fbpx

WhatsApp_Image_2019-05-06_at_06.39.33_840c4_f1eb8.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul Șoferi disperați: Ne rupem mașinile în gropile de pe podul de la Gara de Sud!, autoritățile locale au reacționat.

”Având în vedere materialul prezentat pe pagina de internet www.observatorulph.ro , în secțiunea Social, într-un material ce are titlul “ Șoferi disperați: Ne rupem mașinile în gropile de pe podul de la Gara de Sud!”, în contextul gropilor formate pe podul de la Gara de Sud din Ploiești, vă facem următoarele precizări:

Primăria Municipiului Ploiești a emis comanda de execuție către societatea S.C. DELTA ACM 93 S.A. în baza contractului 16768/07.10.2015 având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului local al municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban” se arată într-un punct de vedere transmis redacției noastre.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Având în vedere reacția primăriei, facem apel la cititori să ne trimită fotografii pe adresa redacțAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu gropi sau parcuri și locuri de joacă deplorabile astfel încât problemele dvs. să fie remediate rapid.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg