fbpx

popice_5e47c.JPG
Unul dintre cele mai spectaculoase și, totodată, aparte concursuri se va desfășura la Ploiești. Este vorba despre Campionatul Național de Popice pentru Nevăzători. Finala este programată miercuri, la Sala Conpet.

Competiția se va desfășura pe parcursul întregii zile, de la 8.30, la 18.00. Participanții sunt din zece județe și vor concura atât pe echipe, cât și pe categorii de acuități vizuale.

Sportivii români au reușit să obțină, aproape în fiecare an, rezultate de excepție și la competițiile internaționale

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei care vor să-i urmărească, să le aprecieze reușitele, o pot face la Sala de Popice Conpet Ploiești de pe strada Curcubeului, nr. 46.

Foto cu caracter ilustrativ

popice_aca70.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg