15 mai, data faptelor bune! Cercul de Donatori Ploiești te invită să te implici în rezolvarea a trei proiecte comunitare

0
cerc_8b14d.jpg

cerc_8b14d.jpg
Luna mai este rezervată și faptelor bune. Pe data de 15, prahovenii sunt așteptați la unul dintre cele mai frumoase evenimente, organizate în Ploiești de către Fundația Comunitară Prahova. Este vorba despre cea de-a XI-a ediție a Cercului de Donatori Ploiești, în cadrul căruia trei proiecte comunitare își vor găsi, parțial sau integral, rezolvarea.

Cercul de Donatori Ploiești este un eveniment bianual de strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Prahova.

„Este un model de eveniment realizat deja în UK și în alte orașe din România, care ne-a plăcut și l-am făcut să funcționeze şi în Ploiești! Pe parcursul a zece ediții am susținut 29 de proiecte locale cu suma de 102.370 lei, împreună cu 420 de donatori. La fiecare întâlnire transformăm gândurile bune în fapte bune!

Ne întâlnim de două ori pe an şi propunem proiecte selectate pentru finanţare. Căutăm trei organizaţii în care avem încredere şi încercăm împreună să le finanţăm. Fiecare donează doar dacă este convins de unul dintre cele trei proiecte, iar donația minimă este de 50 de lei.

Donează 2 ore din timpul tău și participă pentru a cunoaște oamenii care în mod real schimbă ceva în lumea noastră!
Majoritatea dintre noi venim direct de la birou, de aceea ţinuta este business-casual”, se arată în comunicatul Fundației Comunitare Prahova.

Evenimentul este organizat, pe 15 mai, la showroom-ul Proleasing Motors și începe la ora 18.00.

Accesul se va face doar în baza confirmărilor, dar fiecare poate veni însoțit de prieteni, colegi care vor să ajute, dar poate nu au știut în cine sa aibă încredere sau poate nu au avut timp să se implice mai mult.
Pentru o bună desfășurare a evenimentului, este utilă confirmarea prezenței prin mail sau la telefon, și chiar mai simplu, cei interesați se pot înscrie pe http://bit.ly/1UseVjM

„Schimbarea socială nu se întâmplă de azi pe mâine, ci se petrece în timp, prin educaţie, interes şi puterea-lui-împreună. Atunci când mai mulţi oameni îşi unesc resursele şi le direcţionează în aceeaşi direcţie, lucruri magice se întâmplă. Proiectele de interes pentru comunitate prind contur şi se materializează într-o formă concretă. E simplu, trebuie doar să vrei, să fii prezent şi să priveşti viaţa în ochi cu ceva mai mult optimism (…)
Ca un scurt remember, iată doar câteva dintre proiectele susţinute de-a lungul celor 10 ediţii: «Caravana femeii» – A.P.O.R., «Luminează Crăciunul persoanelor fără adătost» – JCI Prahova, «Poveşti de viaţă» – Biblioteca Judeţeană Nicolae Iorga, «Caravana pentru mobilitate – Roţile schimbării», «SCIENTIA» – Asociaţia Ai Carte, „Fularul de la Bunica” – Asociaţia Niciodată Singur – Prietenii Vârstinicilor, «Caravana Stomatologică – Zâmbet de copil», «Vreau hăinuţe pentru şcoală!» – Concordia”, scrie Mihaela Istrate despre schimbarea adusă un grup de oameni în comunitatea prahoveană.

Foto: facebook Cercul de Donatori

cerc_80659.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău