fbpx

Afis_DILIBUM_Ploiesti_3ab73_5038b.jpg

Observatorulph.ro te invită la concurs. Trimite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. răspunsul la întrebarea cum se numește magicianul care va susține spectacolul Dilibum de la Ploiești? cu datele de contact (nume și număr de telefon) și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele două invitații duble puse la dispoziie de organizatori.

Spectacolul de magie pentru copii, Dilibum, prezentat de Magicianul Augustin, va avea loc la Casa de Cultura din Ploiesti miercuri, 8 mai, de la ora 18:00.

Copiii sunt invitati la un spectacol interactiv cu multe momente fascinante in care vor putea face magie pe scena alaturi de Magicianul Augustin, cunoscut pentru energia si umorul spontan cu care isi prezinta magiile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spectacolul dureaza o ora si este ideal pentru familiile cu copii intre 3 si 12 ani care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna.

Toti copiii prezenti la acest spectacol vor primi baghete magice CADOU!

Pentru rezervari si detalii accesați: http://bit.ly/DilibumPL (https://www.blt.ro/dilibum-spectacol-copii.html) sau la numarul de telefon: 0722782625 - Magicianul Augustin.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg