Câștigă invitații duble la spectacolul de magie pentru copii ”Dilibum” de la Ploiești!

0
Afis_DILIBUM_Ploiesti_3ab73_5038b.jpg

Afis_DILIBUM_Ploiesti_3ab73_5038b.jpg

Observatorulph.ro te invită la concurs. Trimite pe adresa [email protected] răspunsul la întrebarea cum se numește magicianul care va susține spectacolul Dilibum de la Ploiești? cu datele de contact (nume și număr de telefon) și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele două invitații duble puse la dispoziie de organizatori.

Spectacolul de magie pentru copii, Dilibum, prezentat de Magicianul Augustin, va avea loc la Casa de Cultura din Ploiesti miercuri, 8 mai, de la ora 18:00.

Copiii sunt invitati la un spectacol interactiv cu multe momente fascinante in care vor putea face magie pe scena alaturi de Magicianul Augustin, cunoscut pentru energia si umorul spontan cu care isi prezinta magiile.

Spectacolul dureaza o ora si este ideal pentru familiile cu copii intre 3 si 12 ani care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna.

Toti copiii prezenti la acest spectacol vor primi baghete magice CADOU!

Pentru rezervari si detalii accesați: http://bit.ly/DilibumPL (https://www.blt.ro/dilibum-spectacol-copii.html) sau la numarul de telefon: 0722782625 – Magicianul Augustin.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău