fbpx

bazarul_copiilor1_2d41a.jpg
Un moment de socializare, dar și o bună lecție de natură comercială! De ele vor avea parte cei mici, pe 19 mai, la o nouă ediție a Bazarului Copiilor. Evenimentul va fi organizat la Sala Sporturilor „Olimpia“, în zona Turnului Parașutiștilor.

Acțiunea, organizată de două mămici din Ploiești, Cristina Toma și Mădălina Corciu, a ajuns la cea de-a XIX-a ediție. Bazarul va aduna în același loc, pe 19 mai, peste 400 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.

Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Organizatorii îi atenționează pe părinți că fumatul este interzis în zona unde copiii își expun lucrurile spre vânzare.
De asemenea, nu este permisă nici comercializarea băuturilor și produselor alimentare de orice natură fără acordul expres al organizatorilor.

Înscrierile participanților se fac pe facebook: Bazarul Copiilor-Marcă înregistrată.

Foto: facebook Bazarul Copiilor

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg