fbpx

bazarul_copiilor1_2d41a.jpg
Un moment de socializare, dar și o bună lecție de natură comercială! De ele vor avea parte cei mici, pe 19 mai, la o nouă ediție a Bazarului Copiilor. Evenimentul va fi organizat la Sala Sporturilor „Olimpia“, în zona Turnului Parașutiștilor.

Acțiunea, organizată de două mămici din Ploiești, Cristina Toma și Mădălina Corciu, a ajuns la cea de-a XIX-a ediție. Bazarul va aduna în același loc, pe 19 mai, peste 400 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.

Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Organizatorii îi atenționează pe părinți că fumatul este interzis în zona unde copiii își expun lucrurile spre vânzare.
De asemenea, nu este permisă nici comercializarea băuturilor și produselor alimentare de orice natură fără acordul expres al organizatorilor.

Înscrierile participanților se fac pe facebook: Bazarul Copiilor-Marcă înregistrată.

Foto: facebook Bazarul Copiilor

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg