Piticii sunt așteptați la un altfel de…mall! Își vor putea testa abilitățile de negociere la o nouă ediție a Bazarului Copiilor Ploiești

0
bazarul_copiilor1_2d41a.jpg

bazarul_copiilor1_2d41a.jpg
Un moment de socializare, dar și o bună lecție de natură comercială! De ele vor avea parte cei mici, pe 19 mai, la o nouă ediție a Bazarului Copiilor. Evenimentul va fi organizat la Sala Sporturilor „Olimpia“, în zona Turnului Parașutiștilor.

Acțiunea, organizată de două mămici din Ploiești, Cristina Toma și Mădălina Corciu, a ajuns la cea de-a XIX-a ediție. Bazarul va aduna în același loc, pe 19 mai, peste 400 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.

Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.).

Organizatorii îi atenționează pe părinți că fumatul este interzis în zona unde copiii își expun lucrurile spre vânzare.
De asemenea, nu este permisă nici comercializarea băuturilor și produselor alimentare de orice natură fără acordul expres al organizatorilor.

Înscrierile participanților se fac pe facebook: Bazarul Copiilor-Marcă înregistrată.

Foto: facebook Bazarul Copiilor

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău