fbpx

cirese_1d106.JPG
Mai știți glumele cu prețurile cireșelor? Ce te faci când ele devin realitate?Trufandalele au apărut pe tarabele Pieței Mari din Ploiești, însă prețul îți taie orice poftă.

Când vezi 70 lei/kilogramul te uiți lung la cireșe. Or fi ele aspectuoase, calitatea I și aduse din Grecia, dar cu prețul a câtorva kilograme, cât să satisfaci pofta familiei, îți poți lua lejer o excursie direct în Elada.

Mulți dintre cei care le-au văzut prețul le-au privit ca pe un tablou de lux. Alții s-au întrebat dacă nu primesc bonus și ceva caviar sau, cel puțin, o asigurare. Nu de alta, dar dacă pierzi vreo cireașă rămâi în pagubă zdravănă…

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alții însă deja și-au făcut planuri pe termen lung și se gândesc cum și ce să facă pentru a achiziționa o cantitate mai mare de cireșe. N-ar fi o idee rea ca băncile să introducă, în ofertele lor, creditul „Prima cireașă!“. Dacă vrei să faci ceva provizii pentru cămară, musai ai nevoie de așa ceva. „Cu un mic credit îți poți face o dulceață. Sincer, nu am văzut, până acum, nicăieri cireșe, dar și la prețul asta... mi se pare deja ieșit din comun“, ne-a scris ploieșteanul care ne-a trimis și imaginea care l-a făcut să se uite minute bune la eticheta de pe trufandale.

Foto

58745150_340170913354715_8266642422126084096_n_bc9cc.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg