fbpx

5b6iaobj8jtfms2-2552_71c97.jpg

Sănătatea noastră depinde și de calitatea produselor pe care le mâncăm, aşa că trebuie să fim atenţi la locul în care le depozităm. De exemplu, alimentele ţinute în frigider nu vor rezista neapărat mai mult. Dimpotrivă. Unele chiar se pot strica mai repede.

Începem cu roşiile, care nu trebuie ţinute în frigider niciodată pentru că îşi pierd din gust. În plus,vor deveni moi şi apoase. Cel mai bine stau la temperatura camerei şi rezistă până la 3-4 zile. În aceeaşi categorie intră şi dovleceii.

Cartofii păstraţi la rece, în schimb, vor transforma mult mai repede amidonul în zahăr. De aceea, trebuie depozitaţi în pungi de hârtie în spaţii întunecate, dar aerisite. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Usturoiul ţinut in frigider va mucegăi mai repede, iar dacă aţi avut obiceiul să păstraţi şi ceapa în acelaşi loc, este momentul să renunţaţi. Din cauza umezelii, se poate strica. Atenţie! Niciodată nu o puneţi lângă cartofi, pentru că ambele produse se vor altera mai repede.

Citește continuarea pe digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg