recomandarile-medicilor-ambulanta-prahova_f1a21.jpg

Principalele recomandări vizează persoanele cardiace sau pe cele care suferă de pancreatită, dar și prahovenii care au ținut post ar fi bine să evite excesele alimentare.

Cozonacii, pasca, carnea de miel, drobul, dar și alte preparate alimentare, nelipsite de pe masa de Paște, consumate în exces pot conduce la o serie de probleme digestive.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova recomandă evitarea exceselor alimentare, dar și o atenție sporită în momentul achiziționării alimentelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Să fim atenți la termenul de valabilitate al alimentelor, pentru evitarea toxiinfecțiilor alimentare. Să fim ponderați, să fim atenți la consumul de alcool și să nu uităm că după perioada de post nu trebuie să facem excese. Orice exces duce la un dezechilibru în organism. Practic, cuvântul de ordine este prudența. Să fim prudenți cu privire la cantitățile de alimente pe care le consumăm și să nu uităm că sărbătorile trebuie petrecute în sânul familiei nu în spital”, este de recomandarea dr. Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Prahova.

De prudență trebuie să dea dovadă și persoanele cu afecțiuni cronice, fie că este vorba de diabet zaharat sau de hipertensiune arterială, infarct miocardic sau AVC, a mai precizat dr. Daniel Nicolae, directorul SAJ Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg