fbpx

61561346_68f2d.jpg

Situație fără precedent la Ploiești. Cadavrele a 10 copii, care au murit la maternitatea din oraș din anul 2006 și până în prezent, sunt ținuți  chiar și acum la morga spitalului.

UPDATE: Autoritățile au revenit cu precizări în cazul bebelușilor morți la Maternitate, care, timp de mai bine de un deceniu, au fost ținuți la morga spitalului, precizând că este vorba despre șase copii pentru care, inițial, nu existau date cu privire la identitatea părinților, iar în alte două cazuri, rudele au refuzat să ridice de la spital trupurile neînsuflețite. 

UPDATE Slujbă religioasă și înmormântare pentru copiii ținuți în morga Maternității Ploiești timp de 13 ani. FOTO-VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totul a ieșit la iveală abia astăzi, în timpul ședintei Consiliului Local Ploiești, când s-a aflat că Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești a dat în judecată Serviciul de Stare Civilă pentru că nu a eliberat documentele de identitate necesare înhumării.

Judecătorul a decis recent ca Serviciul de Stare Civilă Ploiești să fie obligat să stabilească identitatea copiilor decedați, astfel încât cadavrele să fie îngropate în cimitirul din cartierul Mihai Bravu.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg