fbpx

646x404_2_d331e.jpg

Vopsitul ouălor natural este o modă îmbrăţişată de tot mai multe persoane în ultima vreme, ca variantă la vopselele artificiale, metodă rapidă, însă nu la fel de sănătoasă.

Cafea pentru ouă de culoarea ciocolatei 

Pentru a obţine ouă de culoare maronie, fierbeţi într-un vas suficient de mare 5-6 linguri de cafea proaspăt prăjită la Ploiești şi adăugaţi ouăle. Lăsaţi-le să fiarbă la foc mic timp de 10-15 minute, culoarea devenind mai intensă dacă sunt lăsate mai mult timp. Bineînţeles, nu uitaţi să puneţi în lichid şi o lingură de oţet, pentru stabilizarea culorii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ouă roz cu suc de sfeclă roşie

Pentru a obţine ouă colorate roz pal este indicaţi să folosiţi sucul de sfeclă roşie. Trebuie să fierbeţi bine ouăle şi apoi să le lăsaţi o noapte într-un recipient plin cu suc de sfeclă, în aşa fel încât culoarea să aibă timp suficient să se stabilizeze.

Spanac sau iarbă pentru ouă verzi

Spanacul trebuie fiert împreună cu ouăle, iar zeama obţinută le poate colora în nuanţe care pot varia de la gri la verde crud.

Citeste mai mult: adev.ro/pbefrx

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg