fbpx

20180718_182610_ef9f0_1f665.jpg

În vara anului trecut, un cititor a reclamat pe adresa redacției starea deplorabilă a străzii Zăganului din Ploiești, unde s-a introdus rețeaua de canalizare. Deși Primăria a promis asfaltarea străzii printr-un document oficial, acest lucru nu s-a întâmplat nici după aproape un an!

Pe 19 iulie 2018, observatorulph.ro a publicat articolul ”Stradă distrusă și abandonată în Ploiești. FOTO”, bazat pe următoarea sesizare trimisă de un cititor: 

”Pe strada Zăganului din Ploiești s-au făcut lucrări pentru introducerea canalizării acum vreo trei luni. De atunci, strada este într-o stare jalnică. Constructorul a astupat cu pietriș gropile, dar s-au surpat și noi ne rupem mașinile”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta a cerut explicații și conducerii Primăriei Ploiești, care, printr-o adresă oficială, îl informa în luna octombrie a anului trecut că s-a emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare. Acesta este documentul:

acord-strada_89aa2.jpg

Nici până astăzi, 18 aprilie 2019, strada nu a fost reparată!

Același cititor ne-a trimis următorul mesaj: ”Se pare ca a fost deja transmisă factura pentru finalizarea lucrărilor de astfaltare a acestei străzi. Din păcate strada arată jalnic, din partea cu intersecția cu strada Plăieșilor și din partea cu Mărășești. Este aberanta indolenta salariaților din cadrul Serviciului Investiții, cum semnează ei PV-urile de finalizarea lucrărilor din birou”

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg