fbpx

img_7e99b.jpg

Robert Berechet, ploieșteanul care și-a filmat iubita în timp ce-i spărgea pahare în cap, a primit prima condamnare.

El a fost găsit vinovat de pornografie infantilă și a a fost condamnat de Tribunalul Prahova la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă și a fost deja contestată de Berechet, notează adevarul.ro.

Robert Berechet mai este judecat și pentru violenţă în familie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inculpatul are 20 de ani şi a fost elev al Colegiului Tehnic „Elie Radu“. El a fost arestat preventiv pe 1 decembrie 2018, de Judecătoria Ploieşti pentru violenţă în familie şi violarea vieţii private.

Cătălina T., adolescenta bătută cu bestialitate și umilită de ploieșteanul Robert Berechet (20 de ani) a povestit atunci drama prin care a trecut.

VIDEO: Imaginile terifiante ale agresiunii unei tinere de 17 ani, din Ploiești - Atenție, video cu impact emoțional puternic!

Mărturia victimei:

”Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile"

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri.

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine"

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg