101977-30bc1f07af3a7212f07e770932b0a63a-m_XL_a0d7f.jpg

După ce au anulat hotărârea prin care tarifele la parcările publice administrate de SGU în Ploiești creșteau cu 250%, de la 2 la 5 lei pe oră, aleșii PSD pregătesc un nou proiect. De data aceasta, este vorba de majorarea tarifelor cu 50%, de la 2 la 3 lei.

Reamintim că observatorulph.ro a contestat hotârârea privind majorarea tarifului de la 2 la 5 lei/oră atât la Prefectura Prahova, cât și la Consiliul Local Ploiești. 

Detalii aici:  Hotărârea Consiliului Local Ploiești (PSD-ALDE-PMP) privind scumpirea parcărilor, contestată de observatorulph.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițiativa a aparținut viceprimarului PSD, Cristian Ganea, proiectul fiind votat de consilierii PSD, ALDE și PMP.

După revocarea hotării, aleșii lucrează la un nou proiect de scumpire a parcărilor cu plată. Și de data aceasta se meține împărțirea pe zone a parcărilor, însă tarifele vor fi diferite față de hotărârea inițială.

Astfel, potrivit telegrama.ro, pentru zona A, creşterea propusă va fi 50%, adică de la 2 la 3 lei pe oră. În zona B parcarea ar urma să coste tot 2 lei, în timp ce la periferie, în parcările cu plată de lângă Obor şi cimitirul Viişoara, am putea să vorbim chiar de o ieftinire cu 50%, până la un preţ de 1 leu pe oră, conform propunerii.

Vom reveni cu detalii.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg