fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-09_at_09.25.49_982f3_c6051.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Aberant! Cum poți să parchezi ilegal la Ploiești fără să ți se blocheze mașina. Șoferii mai ”fraieri” sunt mințiți de angajații SGU. FOTO”, conducerea societății a demarat o anchetă internă.

Săptămâna trecută, observatorulph.ro a demonstrat că angajații compartimentului ”Blocări” din cadrul SGU acționează discreționar în sancționarea șoferilor care parchează ilegal în Ploiești.

Am făcut acest demers după ce numeroși șoferi din Ploiești ne-au relatat că angajații SGU Ploiești le-au blocat roțile selectiv, pentru parcare ilegală, ignorând celelalte mașini.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Explicația dată de reprezentanții SGU de la compartimentul ”Blocări” a fost uluitoare: ”Sunt sancționați doar șoferii care parchează parțial pe trotuar. Cei care ocupa integral trotuarul nu pot fi amendați!”

Observatorulph.ro a consultat legislația locală în materie de parcări ilegale și a descoperit că angajații SGU mint cu nerușinare!

Astfel, potrivit Hotărârii Consiliului Local Ploiești nr 214/2015 privind reglementarea unor activități desfășurate de SGU, șoferii pot fi sancționați dacă parchează pe spații verzi, TROTUARE, scuaruri, alei, parcuri și grădini publice:

amenda-sgu_a1ec9_0db65.jpg

După publicarea articolelor în observatorulph.ro privind abuzurile angajaților SGU, conducerea societății ne-a transmis următorul punct de vedere în care se menționează că activitatea angajaților compartimentului ”blocări” va fi verificată.

”Vă aducem la cunoștință faptul că activitatea de blocare a autovehiculelor parcate ilegal pe domeniul public se derulează în conformitate cu reglementările HCL nr.214/2015.

Potrivit aceleiași hotărâri, conducătorii/proprietarii autovehiculelor blocate au la dispoziție 15 zile de la data întocmirii notei de constatare pentru a depune constestație, la Registratura societății noastre din str. Văleni nr.32.

În ceea ce privește situația relatată, aceasta a fost adusă la cunoștința conducerii societății, pentru a fi analizată și a se dispune, în consecință, măsurile care se impun”.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook