fbpx

concurs_d05fe.jpgColegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir“ din Breaza va găzdui etapa națională a Olimpiadei de Astronomie și Astrofizică, în perioada 18-21 aprilie 2019.

Deschiderea festivă va avea loc joi, 18 aprilie 2019, ora 17.00, la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir" Breaza.

La concursul, ajuns la cea de XVII-a ediție, vor participa elevi din toată țara care s-au calificat la această etapă. Printre ei se numără și zeci de școlari de la unitățile de învățământ din Prahova.

Tabelul cu elevii participanți la acest concurs poate fi consultat AICI

Rezultatele vor fi anunțate duminică, atunci când vor avea loc și festivitățile de premiere.

Foto cu caracter ilustrativ

concurs_50d9f.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg