fbpx

colaj-groapa-1024x612_d8e41.jpg

Șoseaua Vestului din Ploiești a ajuns ”vedetă” în presa centrală. Astăzi, Libertatea publică un amplu material cu reparația în bătaie de joc a acestei străzi, care a înghițit 10 milioane de euro din fonduri europene și alte 3,6 milioane de euro de la bugetul local.

Astfel, la trei ani de la recepţia lucrărilor, în lungul Şoselei Vestului doar tramvaiele circulă lin. Maşinile, în schimb, scot zgomote de cauciuc chinuit de piatră cubică, capacele de canalizare cloncăne la fiecare gabarit iar, ici-colo, spaţiul verde aferent este presărat cu bucăţi de plombe sărite din carosabil. 

Modernizarea uneia dintre cele mai importante artere din Municipiul Ploieşti a presupus două etape şi, potrivit studiului geotehnic, drumul cu tot cu asfalt şi fundaţie ar fi trebuit să aibă 64 de centimetri adâncime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O fotografie din martie 2017 arată însă o realitate putredă. Porţiunea de drum din intersecţia cu strada Malu Roşu, reparată la un an de la recepţia lucrărilor, nu depăşeşte grosimea de 20 de centimetri. 

groapa-final-620x349_1b5a7.jpg

Firma care a executat lucrările este Tancrad S.R.L. din Galaţi. 

Citeşte întreaga ştire aici: VIDEO | Asfalt turnat direct peste pământ pe o șosea din Ploiești, reabilitată „pe fonduri”. A costat 13,6 milioane de euro, a fost gata în 2016, iar acum se dezintegrează!

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook