Un nou control al Ministerului Sănătății la spitalul județean din Ploiești. Surse

0
spitalul-judetean-de-urgenta-ploiesti2.jpg

spitalul-judetean-de-urgenta-ploiesti2.jpg

Refuzul șefilor din spitalul județean de urgență din Ploiești de a demisiona, la cerearea președintelui Consiliului Județean Prahova, după vizita ministrului Sănătății, a înfuriat-o pe Sorina Pintea. Aceasta a dispus un control amănunțit la unitatea medicală.

Astfel, luni, 8 aprilie, la spitalul județean din Ploiești va ajunge o echipă numeroasă de inspectori de la București, care va avea misiunea de a identifica toate deficiențele posibile, astfel încât actuala conducere să fie demisă din motive profesionale.

Citește și Reacția președintelui Consiliului Județean Prahova după ce șefii din spitalul județean au refuzat să demisioneze

Reamintim că, ieri, conducerea spitalului de urgență a orgaizat o conferință de presă în care a susținut că nu există motive temeinice pentru a demisiona, deficiențele invocate de ministrul Sănătății în timpul vizitei inopinate de acum o săptămână fiind minore și rezolvate pe loc.

Singurul șef care și-a dat demisia este cel al secției de Cardiologie, Marian Albu. Acesta a declarat că a recurs la acest gest pentru că s-a simțit înșelat de duplicitatea ministrului. 

Citește și Medicii din spitalul județean Ploiești amenință cu demisia dacă șefii de secții sunt schimbați. FOTO-DOCUMENT

”În timpul vizitei a avut numai cuvinte de laudă, apoi am văzut în presă că va solicita retragerea acreditării. M-am simțit înșelat”, a declarat medicul cardiolog, în timpul unei conferințe de presă transmisă în direct de observatorulph.ro și a cărei înregistrare poate fi urmărită AICI.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău