fbpx

46634219_10218008643630567_1830963430371098624_n.jpg

25.000 de pomi vor fi plantați mâine în comuna Lipănești în cadrul proiectului ”New Trees for New Life”. Vor participa elevi si profesori de la Colegiul Tehnic Forestier Campina, Liceul International de Informatica Bucuresti, Liceul Alexandru Ioan Cuza Ploiesti.

Comunicatul Asociației Se poate:

Sâmbătă, 23 martie, sub indrumarea reprezentantilor Directiei Silvice Prahova , in comuna Lipanesti se deruleaza la fel ca in fiecare primavara o ampla actiune de impadurire, parte a proiectului New Trees for New Life, in care vor fi plantati 25000 de puieti de salcam pe malul stang al raului Teleajen.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In campania de plantare vor fi angrenati voluntari din comuna, voluntari ai companiilor partenere , reprezentanti ai administratiei locale, elevi si profesori de la Colegiul Tehnic Forestier Campina, Liceul International de Informatica Bucuresti, Liceul Alexandru Ioan Cuza Ploiesti.

Incepand din luna noiembrie 2017 se planteaza toamna si primavara, iar la sfarsitul acestei etape de primavara, ne vom putea mandri cu 55000 de puieti de salcam plantati din totalul de aproximativ 100000 propusi pana la sfarsitul anului 2020 conform proiectul tehnic. Pe timpul verii si la inceputul toamnei realizam lucrari de intretinere cu ajutorul Colegiului Forrstier Campina pe baza unui acord de parteneriat si le multumim foarte mult si pe aceasta cale.

In contextul actiunii de maine, Daniel Enachescu, presedintele Asociatiei Se Poate, a precizat : Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect, cetatenii din comuna Lipanesti si din imprejurimi sa devina mai solidari si sa acorde o importanta majora protejarii mediului inconjurator, dar si sa devina un exemplu pentru alti oameni.

Noi credem ca prin implicarea acestora in viata comunitatii , la actiunile de impadurire care vor fi realizate in cadrul proiectului , fiecare cetatean va intelege care sunt avantajele pe care le ofera o padure ecologica si tanara. Mai mult decat atat , fiecare voluntar va deveni promotor al unei miscari de constientizare ecologica , sustinand protejarea mediului inconjurator. "

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg