fbpx

catalog.jpgVeste bună pentru părinți, dar rea pentru elevii „certați“ cu școala. Parlamentarii au adoptat înființarea catalogului online, platformă în care vor fi înregistrate toate notele și absențele școlarilor din toată țara. Proiectul urmează să fie promulgat de către președintele țării.

Situația elevilor, privind notele și absențele, va fi publicată zilnic în Catalogul on-line. Acesta va fi o platformă școlară, la care vor avea acces părinții care vor putea fi, în permanență, la curent cu situația copiilor lor. Potrivit proiectului legislativ, aplicația online intră în responsabilitatea unităților de învățământ preuniversitar.

Timpul de implementare a acestei inițiative este de doi ani de la publicarea documentului în Monitorul Oficial, perioadă în care va fi instalat achiziționat și instalat soft-ul necesar aplicației în toate școlile din țară.

Proiectul va ajunge spre promulgare pe masa președintelui României.

Foto:

catalog.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg