Cum mi-am schimbat anvelopele de iarnă la Ploiești fără să stau la coadă

0
autoroti_2df3f_ab651.jpg

autoroti_2df3f_ab651.jpg

După ce v-am povestit cum mi-am găsit spălătoria auto potrivită, unde siliconul de pe bord nu este împrăștiat cu aceeași cârpă murdară pe geamurile mașinii, astăzi îmi permit să vă mai dau un pont: cum îți poți schimba anvelopele de iarnă cu cele de vară, fără să stai la coadă, în Ploiești.

Fac parte din categoria șoferilor care urăsc cozile la schimbarea anvelopelor, așa că, cel puțin de două ori pe an, toamna târziu și primăvara devreme, am acest stres.

Și cum vremea de afară mi-a activat senzorul de ”panică”, mi-am încercat norocul și am tastat pe google cuvintele ”magice”: ”programare online schimbare anvelope Ploiesti”.

Așa mi-am adus aminte de articolul publicat toamna trecută de observatorulph.ro și m-am programat pe autoroti.ro. Am completat câteva date (numărul de înmatriculare al mașinii, numele și telefonul șoferului) și mi-am ales ziua și intervalul orar care mi-au convenit. Imediat după completarea chestionarului, care a durat fix 60 de secunde, am primit pe adresa de email confirmarea programării.

M-am prezentat la data și ora stabilită la service-ul de roți din Ploiești, Str. Mărășești, nr 224, lângă Intersecția Cioceanu și în 30 de minute mașina mea avea ”încălțări” de vară. În plus, senzorii de presiune au fost și ei ”acordați” cu electronica mașinii astfel încât bordul meu să nu se transforme într-un pom de iarnă.

În plus, dacă aveți nevoie de anvelope noi, jante ”meseriaș” sau vreți să vă depozitați anvelopele de iarnă până în noiembrie puteți suna la: 0722/619.971 sau 0733/466.666 sau să trimiteți mail la [email protected] / [email protected]. (P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău