veolia.jpg

Contractul dintre Primăria Ploiești și Veolia Energie Prahova expiră la 1 mai, după această dată operatorul nemaiavând cadrul legal să furnizeze apă caldă și căldură. Până acum, Primăria Ploiești nu a anunțat oficial dacă are vreo soluție pentru continuarea furnizării agentului termic după 1 mai.

Zilele trecute, Veolia a transmis Primăriei Ploiești și Consiliului Județean Prahova planul de măsuri necesare pentru predarea sistemului de termoficare, care cuprinde inventarierea bunurilor, dar și concedierea angajaților.

”Contractul de concesiune dintre Veolia Energie Prahova (VEP) – Municipiul Ploiești și Județul Prahova (Concedentul) expiră la data 01.05.2019, orele 24.00, iar, după această dată, operatorul nu mai are dreptul de a furniza serviciul public de alimentare cu energie termică (apă caldă și căldură). Se vor efectua toate demersurile de informare a autorităților competente cu privire la expirarea contractului și activitățile necesare pregătirii predării – primirii bunurilor ce compun sistemul. De asemenea, vor fi depuse de către actualul operator toate diligențele necesare pentru punerea în practică a preluării salariaților de către noul operator, conform contractului de concesiune” a transmis printr-un comunicat recent operatorul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum noul operator nu există, Veolia este obligată să treacă la concedierea angajaților, așa cum rezultă din notiifcarea transmisă autorităților locale și județene:

veolia1.jpg

veolia.jpg

sursa foto: jurnalulph.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Ilie
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg