fbpx

53726546_2044918472292365_4647136163092496384_n.jpg

Arilog Hub Junior, seminar pentru orientarea in cariera dedicat studentior si liceenilor, educatie deschisa spre viitor!
Asociatia Un Strop de Fericire in parteneriat cu Asociatia Romana de Logistica ARILOG, a reunit miercuri, 06 martie 2019, la Sala Marea Unire a Bibliotecii Judetene din Ploiesti, elevi si studenti preocupati de alegerea carierei profesioanale, de oportunitati de internship sau in cautarea unui job.

Tinerii au avut ocazia sa se intalneasca cu profesionisti din domeniul logisticii, antreprenori si manageri de companii cu experienta importanta domeniu.

Obiectivul evenimentului a fost de a face cunostinta tinerilor cu domenii de activitate mai putin cunoscute, logistica si supply chain management si de a le funiza informatii despre cum pot accede in acest industrii, in ce scoli se pot pregati, ce fel de joburi pot avea, despre companiile existente in piata si modul in care acestia recruteaza tinerii.
Asociatia Un Strop de Fericire este o organizatie de tineret care faciliteaza intalniri ale tinerilor cu mediul de afaceri local si sustine dezvoltarea personala a lor prin metode neconventionale si activitati practice, bazate pe nevoile individuale ale tinerilor si in corelatie cu piata europeana a muncii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ARILOG este o asociatie profesionala care dezvolta in mod constant platforma de comunicare intre profesionistii care isi desfasoara activitate in domeniile logistica si supply chain, pentru promovarea bunelor practici si pentru dezvoltarea profesionala continua.

sursa: comunicat de presă ”Asociația „Un Strop de Fericire”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg