fbpx

ioana.jpg

O elevă din Ploiesti a câștigat cea mai prestigioasă bursă acordată copiilor angajaților Timken din întreaga lume. Ioana Băbăruș, elevă a colegiului Alexandru Ioan Cuza, a câștigat Bursa Henry Timken în valoare de 35.000 USD pe an, reînnoibilă pentru o perioadă de patru ani, în valoare totală de 140.000 USD.

Ioana este fiica Danielei Băbăruș, inginer senior proiectare procese la fabrica Timken din Ploiesti. Ioana intenționează să studieze specializarea farmacie la Universitatea Carol Davila din București.

Elev de talie internațională, care a studiat în China, Japonia și Marea Britanie, Ioana intenționează să-și deschidă propriul laborator farmaceutic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ea speră, de asemenea, să înființeze o organizație caritabilă pentru studenții facultății de farmacie pentru a călători în comunități izolate din întreaga lume și a oferi medicamente gratuite.

Anul acesta, Timken a acordat burse de studiu în valoare de până la 540.000 USD pentru o perioadă de patru ani, unui număr de 17 copii ai angajaților din întreaga lume, iar Ioana a câștigat cel mai mare premiu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg