fbpx

pedagogic.JPGDupă protestul de la Colegiul “Spiru Haret”, cadrele didactice de la Colegiul Național „Jean Monnet” au anunțat o acțiune similară. Evenimentul, menit să tragă un semnal de alarmă asupra violenței din școli, va avea loc joi, 14 februarie, în curtea instituției de învățământ (la castan), între 12.00 – 12.30.

Sunt așteptați să participe profesorii, elevii și părinții acestora care vor să spună un NU hotărât actelor de violență în școli.

Protestul vine care urmare a revoltei stârnite de cazul de la de la Colegiul „Spiru Haret“, unde o profesoară a fost înjunghiată în burtă de un fost elev.

„Acțiunea de protest se va desfășura în tăcere, deorece am rămas muți și consternați așteptând răspunsuri din partea autorităților la evenimentul desfășurat în data de 29.01.2019“, se arată în anunțul publicat de Organizația de Sindicat de la Colegiul „Jean Monnet“ Ploiești, afiliată la Sindicatul „Școala Prahovei“

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg