fbpx

pedagogic.JPGDupă protestul de la Colegiul “Spiru Haret”, cadrele didactice de la Colegiul Național „Jean Monnet” au anunțat o acțiune similară. Evenimentul, menit să tragă un semnal de alarmă asupra violenței din școli, va avea loc joi, 14 februarie, în curtea instituției de învățământ (la castan), între 12.00 – 12.30.

Sunt așteptați să participe profesorii, elevii și părinții acestora care vor să spună un NU hotărât actelor de violență în școli.

Protestul vine care urmare a revoltei stârnite de cazul de la de la Colegiul „Spiru Haret“, unde o profesoară a fost înjunghiată în burtă de un fost elev.

„Acțiunea de protest se va desfășura în tăcere, deorece am rămas muți și consternați așteptând răspunsuri din partea autorităților la evenimentul desfășurat în data de 29.01.2019“, se arată în anunțul publicat de Organizația de Sindicat de la Colegiul „Jean Monnet“ Ploiești, afiliată la Sindicatul „Școala Prahovei“

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro