fbpx

Brutaria+CONCORDIA.jpgLa început de Martie poți oferi o surpriză dulce, comestibilă și, totodată, să faci o faptă bună pentru tinerii aflați în dificultate. Cei interesați de un astfel de demers pot comanda mărțișoare din turtă dulce, produse la Brutăria Concordia din Ploiești.

Delicatesele cu diverse forme și ornate cât mai atrăgător costă 3,40 lei bucata. Au un gramaj de 20g/bucată și sunt ambalate individual.

Din profitul obținut prin vânzarea produselor de panificație și patiserie, sunt asigurate cursurile de brutar organizate de Școala de Meserii Concordia pentru o serie de tineri aflați în dificultate. Absolvenții cursurilor pot rămâne angajații Brutăriei Concordia, ca rampă de lansare către piața muncii. Ambele entități se află în Ploiești.

Cei care vor să susțină proiectele Concordia, pot comanda produsele de la brutăria organizației umanitare, la Serviciul de Comenzi: +40 726 244806 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Livrările se pot face în Ploiești și București, fără o sumă minimă impusă.

De altfel, cei care vor să facă o faptă bună pentru copiii de care se ocupă Organizația Umanitară Concordia, pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către această entitate. Detalii pe www.concordia.org.ro

Foto: concordia.org

Brutaria+CONCORDIA.jpg

martisoare.JPG

Brutaria COCNORDIA.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro