fbpx

Brutaria+CONCORDIA.jpgLa început de Martie poți oferi o surpriză dulce, comestibilă și, totodată, să faci o faptă bună pentru tinerii aflați în dificultate. Cei interesați de un astfel de demers pot comanda mărțișoare din turtă dulce, produse la Brutăria Concordia din Ploiești.

Delicatesele cu diverse forme și ornate cât mai atrăgător costă 3,40 lei bucata. Au un gramaj de 20g/bucată și sunt ambalate individual.

Din profitul obținut prin vânzarea produselor de panificație și patiserie, sunt asigurate cursurile de brutar organizate de Școala de Meserii Concordia pentru o serie de tineri aflați în dificultate. Absolvenții cursurilor pot rămâne angajații Brutăriei Concordia, ca rampă de lansare către piața muncii. Ambele entități se află în Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei care vor să susțină proiectele Concordia, pot comanda produsele de la brutăria organizației umanitare, la Serviciul de Comenzi: +40 726 244806 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Livrările se pot face în Ploiești și București, fără o sumă minimă impusă.

De altfel, cei care vor să facă o faptă bună pentru copiii de care se ocupă Organizația Umanitară Concordia, pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către această entitate. Detalii pe www.concordia.org.ro

Foto: concordia.org

Brutaria+CONCORDIA.jpg

martisoare.JPG

Brutaria COCNORDIA.JPG

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale