fbpx

bazin-de-inot-olimpic.jpg

Reprezentanții Apa Nova au estimat cantitatea de apă care a dispărut fără urmă în urma avariei majore din Ploiești la peste 6.600 mc de apă. Cu această cantitate de apă se pot umple două bazine de înot de dimensiuni olimpice!

Conducta care s-a spart sâmbătă dimineață în zona Republicii, în apropierea sensului giratoriul de la Caraiman avea un diametru de peste 600 mm și un debit de 300 mc de apă/oră.

Din estimările reprezentanților Apa Nova Ploiești, pierderea înregistrată din cauza avariei depășește 6.600 mc de apă și va fi suportată de companie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Curios este faptul că nimeni nu știe unde a dispărut această cantitate uriașă de apă, o avarie fiind vizibilă de cele mai multe ori prin apa care iese la suprafață.

 Rămâne de văzut dacă, în timp, blocurile de pe Republicii sau trama stradală vor avea de suferit. 

Oricum, firma care a executat lucrarea de montare a conductei sparte a trimis abia astăzi, după patru zile de la constatarea avariei, o echipă de muncitori să sape, lucrarea nefiind anunțată și scoțând deja peri albi șoferilor.

Detalii aici: Nesimțire fără margini la Ploiești! Restricție de circulație neanunțată pe Bulevardul Republicii, în zona unde se presupune că a avut loc avaria de apă - FOTO

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg