fbpx

WhatsApp Image 2019-02-09 at 13.11.33 (2).jpeg

Pe Andreea Tret o știți, cu siguranță, de pe Facebook sau Instagram; nu atât pe ea, poate, cât accesoriile lucrate de mâinile ei, care parcă vin să confirme că opera o ia înainte artistului, de multe ori, aceasta fiind confirmarea că faci bine ceea ce faci în orice domeniu: când oamenii, fie că te cunosc sau nu, îți recunosc munca și „semnătura” pe care o pui asupra lumii. Exact ca o amprentă care, în cazul Andreei, face lumea infinit mai colorată, plină de flori și motive de zâmbet.

Pasiunea devenită ocupație full-time pentru Andreea Tret este una care a început aproape întâmplător: „În timpul facultății, într-o vacanță, am vrut să îmi găsesc un mod de a mă relaxa și am mers într-un magazin cu accesorii handmade de unde mi-am achiziționat materiale pentru a realiza, pe acea vreme, bijuterii”.

A apărut precum un hobby și vrea să creadă că și astăzi a rămas la fel, pentru că ea nu consideră că muncește prin ceea ce face, „e un sentiment pe care nu mulți îl pot încerca, eu vreau să cred că în fiecare zi împart cu oamenii o parte din sufletul meu”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La vârsta de 14 ani, cineva i-a spus că trebuie să devină medic, și ea crede că s-ar fi văzut în domeniul sănătății, însă acum, prin ceea ce face, prin poveștile pe care le aude și prin încercările de transpune emoții, de a le concretiza într-o floare, de exemplu, îi place să creadă ca este doctor de suflete.

A renunțat la locul de muncă în urmă cu un an de zile, iar acest lucru l-a făcut fără mari regrete, căci a dorit să se dedice strict pasiunii. Astăzi se bucură pentru că a ales cu inima.

Detalii și foto pe observatorulbv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg