fbpx

elevi-scoala.jpg

Cursurile școlare vor fi reluate, luni, în toate unitățile de învățământ, chiar daca, în continuare, anunțurile legate de numărul cazurilor de gripă sunt îngrijorătoare. 

”Au existat recomandări cu privire la igienizarea unităților de învățământ", a precizat Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.

,,Semestrul al II-lea va fi reluat în condiții normale, în toate unitățile de învățământ din județ. Nu există alte recomandări că urmare a situației legate de gripă, în afară de faptul că pe perioada vacanței să fie efectuate igienizări", a precizat și Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Judetean Prahova.

Semestrul al II-lea are 16 săptămâni (11 februarie - 14 iunie), iar următoarea vacanță, cea de primăvară, este în intervalul 20 aprilie - 5 mai. Vacanța de vară, conform structurii anului școlar 2018 - 2019, începe pe 15 iunie.

elevi-scoala.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Încă un deces din cauza gripei în Prahova

Bilanț sumbru în Prahova. Numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmată prezența virusului gripal, a ajuns la 29. Ultima victimă a gripei este o femeie în...